Aparatul care poate ucide coronavirusul dar și alte virusuri

Tehnologia Plasmacluster

Despre purificarea aerului cu ioni Plasmacluster se pot spune multe. Aceasta este o forma unica de purificare a aerului si nu se limiteaza la aplicarea in cadrul purificatoarelor de aer. Purificarea aerului cu ioni Plasmacluster poate fi utilizata si pentru diferite alte produse.

Aici puteti gasi mai multe informatii despre ce inseamna mai exact purificarea aerului cu ioni Plasmacluster, ce face aceasta si care sunt beneficiile dvs. ca si client. Pentru un climat casnic perfect, va recomandam purificatorul de aer de la Sharp, cu functia Plasmacluster.

Tehnologia Plasmacluster este o tehnologie originala Sharp de curatare a aerului, pentru supresarea efectelor virusilor aeropurtati, pentru descompunerea si indepartarea mucegaiului existent in aerul incaperilor. Descarcarea plasmei genereaza acelasi tip de ioni pozitivi si negativi care se gasesc in natura.

Ne petrecem cea mai mare parte a vieții în spații închise, mai ales în condițiile pandemiei. Este demonstrat științifc faptul că tehnologia Plasmacluster este eficientă în inactivarea virusului SARS-COVID. 

Purificatoarele de aer Sharp cu tehnologia japoneză Plasmacluster au fost gândite pentru încăperi de diverse dimensiuni.

De asemenea, purificatorul cu tehnologie Plasmacluster este util celor care se confruntă cu alergii sau probleme cu respirația.

Pe lângă distrugerea virusurilor și mucegaiurilor din aer, purificatoarele Sharp elimină și mirosurile neplăcute și persistente  și descompune și elimină gazele toxice.

Utilizate pentru purificare; Funcționare automată pe bază de senzori, Autorestart; Tip filtru HEPA; prefiltrare, filtru dezodorizant.

Citiți toate detaliile, vizionați toate modele și cumpărați Plasmaclusterul din magazinul CASOTECA, accesând link-ul de mai jos:

https://casoteca.ro/magazin/magazin/