Bogdan Toader vine cu soluții pentru repararea managementului defectuos al guvernului liberal

Președintele PSD Prahova, Bogdan Toader crede că PSD rămâne alternativa viabilă la guvernarea defectuoasă a Dreptei Unite.

,,Industria, agricultura, turismul sunt doar câteva dintre domeniile de activitate care suferă căderi economice fără precedent.

Cei direct afectați știu cel mai bine cu ce situații dificile s-au confruntat anul acesta, iar 2020 încă nu s-a încheiat. Din contră! Se anunță o perioadă și mai grea, odată cu debutul sezonului gripal și creșterea uriașă a numărului de cazuri, din prezent.

Economia României se bazează pe împrumuturi, iar Guvernul PNL alege să ne vorbească despre restricții în detrimentul măsurilor de susținere pe care mediul economic și cel medical le așteaptă. Situația socio-economică impune măsuri urgente și eficiente!

De aceea, PSD a pregătit planul de măsuri pentru implementarea soluțiilor de reparare a managementului defectuos specific guvernelor de dreapta.

Foarte curând vi-l prezentăm! Pentru că la vremuri grele trebuie să venim cu soluții și cetățenii să își poată trăi viața liniștiți, în siguranță, respectați!”, a conchis liderul soclial-democratilor prahoveni.

sursă foto: Bogdan Toader – Facebook