Comuna Măgurele din Prahova în plin proces de modernizare

Se apropie alegerile locale, iar campania electorală se anunță a fi una atipică. Sunt candidați, pentru care vorbesc faptele și pentru care COVID-19 nu reprezintă o piedică în dialogul cu cetățenii.

Un edil implicat pentru comunitate, a demonstrat că este și Vasile Diaconu, primarul comunei Măgurele. Acesta susține faptul că în ultima perioadă de timp, în contextul apropierii alegerilor locale, a fost asaltat cu numeroase întrebări despre proiectele sale viitoare legate de Primăria Măgurele.

,,În acest sens, au fost lansate multe dezinformări! De aceea este de datoria mea morală, în primul rând ca om și apoi ca primar în funcție, să fac următoarele precizări: DA, CANDIDEZ PENTRU UN NOU MANDAT DE PRIMAR ÎN MĂGURELE!”, spune Vasile Diaconu. 

Primarul din Măgurele se prezintă ca un om simplu, onest, care, de când a intrat în administrația locală, a dat dovadă de o mare putere de muncă, de hotărâre, de implicare și inițiativă. ,,Nu am promis proiecte nerealiste și am reușit cu multă muncă și efort ca, împreună cu colegii mei și încurajați de încrederea cetățenilor, să schimbăm imaginea comunei noastre. Mă bucură mult când oameni din alte localități spun: “la Măgurele de ce se poate și la noi, nu?” Este dovada că fiecare zi din mandatul meu s-a concretizat în reușita proiectelor propuse! 

Am reușit să demonstrez că atunci când îți pasă de oameni, de locul în care trăiești, orice este posibil! 

Ușa mea a fost mereu deschisă, la fel și telefonul. Am fost și voi rămâne în slujba cetățenilor acestei comune! De fiecare dată când am candidat, am venit în fața dumneavoastră cu proiecte realiste, pe care le-am pus în practică. De fiecare dată m-am prezentat alături de o echipă în care am crezut și care a performat atunci când ați investit-o cu încredere. 

Așa cum am mai spus, îmi place „lucrul bine făcut” și am demonstrat mereu că sunt un om al faptelor!  Fiecare proiect propus și realizat de noi are povestea lui și cine vrea să o asculte o va afla în perioada următoare.

Precizez faptul că noi rămânem în administrația locală pentru a duce la bun sfârșit proiectele aflate în derulare și continuăm eforturile în realizarea de noi proiecte care să conducă localitatea noastră printre cele mai dezvoltate localități din zonă și nu numai. Îmi doresc o campanie constructivă, bazată pe bunul simț al dialogului, cu propuneri de proiecte realiste și fără atacuri la persoană! 

Vă mulțumesc pentru încrederea acordată și îmi exprim convingerea că împreună vom reuși să realizăm toate proiectele pe care le propunem pentru dezvoltarea comunei noastre.” a conchis Vasile Diaconu, primarul comunei Măgurele pe pagina sa de Facebook.