Deputatul Bogdan Toader: Eșecul Guvernului în organizarea școlii online afectează dramatic educația elevilor

Performanța educațională este afectată dramatic de organizarea defectuoasă a cursurilor online, de către guvernele PNL. 

Deputatul PSD, Bogdan Toader susține că actuala conducere de la Palatul Victoria se face direct răspunzătoare de haosul creat in sistemul de învățământ românesc, în contextul în care orele în școli nu s-au putut desfășura în condiții normale.

,,Educația elevilor români a fost afectată dramatic de proasta organizare a cursurilor online și de decizia Guvernului PNL de a ține școlile închise pentru o lungă perioadă de timp.

Ministrul Sorin Cîmpeanu anunță teste mai ușoare pentru elevi, recunoscând astfel, chiar și indirect, eșecul Guvernului în organizarea școlii online.

Simplificarea testelor și a examenelor astfel încât notele obținute să fie comparabile cu cele din anii anteriori reprezintă doar o negare a realității. O mușamalizare a faptului că deciziile lor au compromis o întreagă generație!

Le urez elevilor, profesorilor și părinților mult succes! Însă cu toții trebuie să respecte măsurile de protecție necesare pentru a se menține sănătoși!

Iar, din partea autorităților, așteptăm  mai multă responsabilitate față de educația din Romania!” a conchis Bogdan Toader.