Fostul fotbalist Daniel Chiriță face echipă cu Bogdan Toader. În afară de o veche prietenie, pe cei doi îi leagă un scop comun: dezvoltarea sportului prahovean!

Unul din cei mai importanți sportivi ai fotbalului românesc, ploieșteanul Daniel Chiriță s-a alăturat echipei lui Bogdan Toader.

Împreună cu președintele Consiliului Județean Prahova, fostul fotbalist al echipei Petrolul Ploiești, care s-a remarcat prin câștigarea Cupei României în 1995, anunță un proiect surpriză pentru fotbalul prahovean.

În afară de o veche prietenie, pe cei doi îi leagă un scop comun: dezvoltarea sportului prahovean!

,,Astăzi am intălnit un prieten care vrea o schimbare in sportul Prahovean și sunt alaturi 100% de Bogdan Toader pentru Consiliul Judetean”, a declarat Daniel Chiriță.

Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova s-a remarcat ca un susținător al sportului de performanță, reușind să înființeze și să sprijine una din cele mai importante echipe de handbal din România, CS ACTIV PRAHOVA PLOIEȘTI.

,,Îi mulțumesc lui Daniel Chiriță pentru susținere!

În ’95, el câștiga Cupa României cu FC Petrolul Ploiesti. În 2020, împreună pregătim un proiect surpriză pentru fotbalul prahovean.” a spus Bogdan Toader.