Fostul prefect al Prahovei, Mădălina Lupea între primii candidați pe lista comună PSD – PRO ROMÂNIA – PPU pentru Consiliul Județean Prahova

Fostul prefect al județului Prahova, Madalina Lupea, s-a retras din cursa pentru președinția Consiliului Județean Prahova.

În urma constituirii ,,Alianței pentru Prahova”, formată din cele trei partide, PSD, PRO ROMÂNIA și PPU-SL, s-a decis susținerea unor candidați unici pentru șefia CJ Prahova, pentru Primăria Muncipiului Ploiești, dar și a altor primării din județ.

În urma negocierilor, candidatul PRO ROMÂNIA pentru Consiliul Județean Prahova a anunțat că va candida pe lista comună, pentru un mandat de consilier județean.

Mădălina Lupea a postat un mesaj de sustinere pentru Bogdan Toader si Cristian Ganea, candidatii Aliantei pentru Prahova (PSD-Pro Romania-PPU) la Consiliul Judetean, respectiv Primaria Ploiesti.

“Dragii mei,

Vă mulţumesc pentru toată căldura și cuvintele frumoase cu care ați primit vestea că voi candida la funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova din partea Pro România.

V-am simțit alături de mine și m-ați considerat un om demn de încrederea voastră.

Organizația Pro România Prahova a decis încheierea unei alianţe cu PSD Prahova pentru candidatul la funcția de președinte al Consiliului Judeţean Prahova și astfel, să îl susțină pe domnul Bogdan Toader, candidatul PSD și actualul președinte al Consiliului Judeţean.

În această situație, candidatura mea va rămâne pentru un post de consilier judetean Pro Romania.

Il felicit și pe prietenul și colegul meu de partid, Cristian Ganea, care a devenit, astfel, candidatul unic al alianței pentru funcția de primar al Municipiului Ploieşti.

Am încredere că, alături de colegii mei Pro România, vă pot reprezenta în continuare interesele pentru ca Prahova să devină judeţul pe care îl meritaţi!”, a spus Mădalina Lupea.