iPhone 12 va fi lansat în cadrul evenimentului ,,Hi, Speed.”

Apple a ținut luna trecută un eveniment numit Time Flies luna trecută și inițial am crezut că va fi dedicat modelelor iPhone 12, însă s-a dovedit a fi un eveniment pentru lansarea Apple Watch și noilor modele iPad. Ei bine, astăzi, în sfârșit, Apple a confirmat evenimentul „Hi, Speed”, unde vom vedea cele patru noi smartphone-uri și, cel mai probabil, primele computere Mac echipate cu procesoare Apple Silicon, cât și alte noi accesorii.

Când va avea loc lansarea iPhone 12

Data oficială anunțată de către Apple pentru evenimentul „Hi, Speed” este 13 octombrie la ora 20:00 a României. Evenimentul va avea loc exclusiv online și va fi ținut din nou de la sediul companiei, din Apple Park. Acesta ar fi cel de-al treilea eveniment online de la Apple, după WWDC 2020 și evenimentul Time Flies de luna trecută.

Ce lansează Apple în cadrul evenimentului Hi, Speed

iPhone 12

Cele mai importante produse pe care Apple le va lansa în cadrul acestui eveniment sunt cele patru modele iPhone 12. Zvonurile și surse de încredere din industrie au dezvăluit încă de la începutul anului că Apple va lansa anul acesta patru modele de smartphone-uri noi, toate echipate cu ecrane OLED și cu antene 5G, de altfel primele compatibile cu acest standard de conectivitate.

Telefoanele Apple vor fi iPhone 12 Mini, cu ecran de 5,4”, iPhone 12, cu ecran de 6,1”, iPhone 12 Pro, tot cu ecran de 6,1” și în cele din urmă iPhone 12 Pro Max cu ecran de 6,7”. Diferențele între modele standard și cele Pro vor fi multiple. Sistemele de cameră vor folosi trei senzori și obiective pe cele de top, în timp ce un senzor LiDAR va putea oferi detecție a obiectelor în trei dimensiuni. Desigur, materialele vor fi diferite, iPhone 12 Mini și iPhone 12 urmând a fi construite din aluminiu, în timp ce variantele Pro din oțel.

Toate cele patru smartphone-uri sunt așteptate cu o formă nouă, cu margini drepte, nu rotunjite. De asemenea, aceste modele sunt așteptate fără accesorii în pachet. Singurul lucru pe lângă telefon din cutie ar putea fi un cablu Lightning – to – USB-C cu înveliș textil. Prețurile ar putea porni de la 650 dolari americani pentru iPhone 12 Mini cu 64 GB stocare, în timp ce modelul iPhone 12 Pro Max ar putea ajunge la 1.400 dolari în varianta cu 512 GB.