Liderul PSD Prahova îl desființează pe ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu

Sănătatea, unul dintre domeniile prioritare ale unei țări civilizate, în România a devenit o problemă aproape imposibil de rezolvat, de susținut și de modernizat.

Cel care până mai ieri punea pe seama căderii guvernului Ponta moartea unor oameni, la Colectiv, președintele României a reacționat diferit la 5 ani distanță, când după tragedia de la Spitalul Matei Balș, în care și-au pierdut viața 8 oameni, Klaus Iohannis a plecat a doua zi, la schi.

Se pare că parlamentarii opoziției ascultă de vocea străzii și cer demisia ministrului Sănătății.

Liderii PSD anunță că vor depune o moțiune de cenzură simplă pentru demiterea lui Vlad Voiculescu.

Deputatul Bogdan Toader, un politician care a susținut intens sistemul sanitar și unitățile spitalicești din județul Prahova, este de părere că atitudinea actualului ministru este toxică pentru sănătatea românilor.

,,DEMISIA, Vlad Voiculescu!

Sfidare și nepăsare, combinația letală la conducerea Sănătății Publice.

Primul și singurul proiect finalizat de Vlad Voiculescu, în calitatea sa de ministru al Sănătății: și-a schimbat de două ori într-o zi fotografia de profil de pe Facebook! Exemplu de sfidare și de nepăsare, într-o combinație fatală! Unde? La conducerea ministerului de care depind sănătatea și viețile românilor!

Partidul Social Democrat va depune o moțiune simplă împotriva lui Vlad Voiculescu, un ministru slab, ale cărui decizii cel puțin dubioase au condus la probleme grave în sistemul sanitar românesc!

Nu am uitat cum a blocat transplantul pulmonar în România, în 2016!

Vom fi din nou puși în fața experimentelor pregătite de Vlad Voiculescu?” a conchis președintele PSD Prahova, Bogdan Toader.