Mihai Apostolache deschide lista de consilieri ai Partidului Prahova în Acțiune pentru Consiliul Județean Prahova

Om de administrație și cu o vastă experiență în politică, conf. univ. dr. Mihai Cristian Apostolache, se află în fruntea listei pentru Consiliul Județean Prahova, din partea partidului fondat chiar de el și anume, Partidul Prahova în Acțiune. 

,,A venit timpul! Candidez pentru  Consiliul Județean Prahova! Voi deschide lista Partidului Prahova în Acțiune pentru Consiliul Județean Prahova!

Mesajele dumneavoastră de susținere, echipa frumoasă care s-a format în cadrul Prahova în  Acțiune și care m-a rugat să candidez, nevoia menținerii unui echilibru pe scena politică prahoveană, dar și remarca unui om mai în vârstă și extrem de experimentat: “Mihai, este timpul să  închei antrenamentul și să intri în teren!”, m-au determinat să iau decizia de a accepta candidatura pentru  Consiliul Județean Prahova.” a conchis președintele Partidului Prahova în Acțiune pe pagina sa de Facebook.

Ce spune Mihai Apostolache despre politică?

,,Regula de aur în politică este răbdarea! 

Mergi pe drumul tău și nu te abate indiferent de greutăți sau tentații! 

După efort, vin și satisfacțiile. Iar cea mai mare satisfacție este atunci când prin decizia ta ai adus bucurie pe chipul oamenilor. 

Partidul Prahova în Acțiune a ales să-și construiască propriul drum, un drum al echilibrului, al dialogului, al respectului față de semeni și al construcției sănătoase. 

Respectăm opțiunea politică a fiecărui cetățean și apreciem că pluralismul politic trebuie încurajat. De altfel, pluralismul politic este o valoare fundamentală. Nu suntem de acord cu împărțirea spectrului politic în răi și buni, cum nu putem îmbrățișa nici teza conform căreia a fi membru de partid este un defect. Este un mod de a-ți manifesta convingerile politice. 

Ceea ce trebuie respins este extremismul, înverșunarea, grobianismul, lipsa profesionalismului, tentația puterii absolute.”