Opțiuni pentru petrecerea timpului liber: Sky Center Păulești

Amplasat strategic în zona suburbană a municipiului Ploiești, Sky Center îmbină avantajele unui mediu natural, transformat într-o oază de liniște și de relaxare, cu eleganța și rafinamentul unui stil arhitectural modern. Cu acces rapid către DN1 și numeroase centre urbane și turistice, Sky Center le asigură oaspeților oportunitatea de surprinde atât candoarea rustică și farmecul tradițiilor locale, cât și importanța istorică a împrejurimilor.

Inovația și unicitatea ce definesc Sky Center sunt regăsite în facilitățile puse la dispoziția oaspeților, care au posibilitatea de a beneficia de un ansamblu diversificat de servicii de lux: wellness & spa, salină artificială, sală de fitness, salon de înfrumusețare, K&D shopping gallery, bowling, biliard, snooker, piscină de dimensiuni olimpice, săli de conferințe, club, restaurant.

Pentru gurmanzi recomandam preparatele restaurantului ,Chef Ionuț Roșca asigurându-se că toți oaspeții savurează pe deplin preparatele culinare. Plasam Restaurantul ca fiind unul de top in regiunea Ploieștilor si recomandam din toata inima locația!

Detalii suplimentare pe: www.sky-center.ro