Primăria Municipiului Ploiești a transmis astăzi un comunicat de presă prin intermediul căruia anunță că Ploieștiul va fi gazda organizării unei etape locale din campionatul național de Teqball.

Primarul municipiului Ploiești, domnul Andrei Liviu Volosevici, a purtat, astăzi, o serie de discuții cu reprezentantul Teqball România, domnul Teodor Luca, în vederea organizării, în orașul nostru, a unei etape locale din campionatul național de Teqball.

Teqball România, în calitate de partener exclusiv al Federației Internaționale de Teqball (FITEQ),  propune municipalității ploieștene un parteneriat care implică organizarea, anul acesta în luna iunie, a uneia dintre etapele campionatului național de Teqball – Romanian Teqball Tour 2022. Calendarul competițional cuprinde 10 etape desfășurate în mai multe localități din țară, cu un turneu final, care va stabili campionii naționali ai anului, la simplu, dublu și dublu-mixt. 

Citiți și Vasile Diaconu, primarul comunei Măgurele: “2022 va fi un an al continuității și al dezvoltării pentru Măgurele!”

“Teqball este sportul cu cea mai rapidă dezvoltare la nivel mondial, la doar 5 ani de la apariție, în 2017. Este un sport nou, extrem de spectaculos, care se joaca pe o masă curbată și care combină fotbalul cu tenisul de masă. Ne dorim un parteneriat de succes cu municipiul Ploiești, din care sportul să fie câștigător” a menționat, în contextul discuțiilor de astăzi ,reprezentantul Teqball România, domnul Teodor Luca.

“Propunerea de colaborare venită din partea Teqball România ne onorează. Sportul este important pentru comunitatea ploieșteană, iar includerea orașului nostru în calendarul competițional ne conferă o expunere, la nivel național și internațional, benefică pentru imaginea orașului nostru. Cred că Ploieștiul va avea numai de câștigat din acest parteneriat, care susține un proiect pentru mișcare și sănătate. Vom analiza toate aspectele implicate și sper sincer într-o concretizare rapidă a acestui parteneriat, mai ales că, evenimentul va fi organizat la un standard înalt și va include municipiul nostru pe harta Teqball-ului național și mondial”, a declarat, la finalul reuniunii, primarul municipiului Ploiești, domnul Andrei Liviu Volosevici.

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.