Vedeta canadiană a anilor ’90, ajunsă celebră datorită serialului „Baywatch”, a cerut divorţul de Dan Hayhurst, cel de-al cincilea său soţ, după doar 13 luni de căsătorie, relatează ziarul spaniol „ABC”, citat de Agerpres.

În vârstă de 54 de ani, actrița a confirmat că se află în proceduri de divorţ de Hayhurst. Potrivit publicaţiilor „Page Six” şi „Daily Mail” fosta vedetă Playboy a depus actele de divorţ în Canada la începutul săptămânii.

Mariajul dintre Pamela Anderson şi Dan Hayhurst, care a lucrat pentru ea ca bodyguard a fost presărat cu probleme încă de la început. Fosta iubită a lui Hayhurst, Carey, a acuzat-o pe Anderson că i-a destrămat relația.

Amintim, Pamela Anderson avea 28 de ani când s-a căsătorit prima oară cu bateristul trupei rock Mötley Crüe, Tommy Lee.

Citiți și Louie Anderson din serialul animat „Viaţa cu Louie” a încetat din viață

La 19 februarie 1995 şi după doar 96 de ore de când se cunoscuseră, cuplul anunţa că s-au căsătorit într-o ceremonie intimă la care au participat doar câţiva prieteni. Cei doi au împreună doi băieţi în vârstă de 25 şi 24 de ani, Brandon Thomas Lee și Dylan Jagger Lee.

Prima ei căsnicie a fost, de asemenea, complicată. Muzicianul a agresat-o pe actriţă şi a fost arestat în 1998 şi condamnat la şase luni de închisoare. Tommy Lee s-a declarat nevinovat, în pofida vânătăilor evidente ale actriţei. Cei doi au divorţat în acelaşi an.

Pamela a mai păşit de două ori în faţa altarului, prima oară cu modelul masculin Marcus Schenkenberg, iar apoi cu rockerul Kid Rock – Robert J. Ritchie. De primul s-a despărţit în 2001, iar de celălalt peste doi ani.

Apoi, trei ani mai târziu, Pamela Anderson s-a recăsătorit cu Kid Rock la bordul unui iaht care naviga în largul coastei localităţii franceze Saint Tropez. Noul mariaj a durat doar patru luni.

Ulterior, actrița s-a măritat cu producătorul muzical Rick Salomon de două ori, prima dată în 2007, apoi din nou în 2013. Următorul ei soţ a fost Jon Peters, cu care Pamela s-a căsătorit în ianuarie 2020, o căsnicie care a durat mai puțin de două săptămâni.

În fine, Pamela şi Dan Hayhurst s-au căsătorit în Ajunul Crăciunului din 2020, la casa actriţei din Vancouver, oraș unde au fost depuse acum și actele pentru divorț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.