“De la începutul pandemiei și până acum un lucru este cert, pacienții cu un psihic mai bun și care au pentru ce lupta, au avut o evoluție mai bună!

Am avut o pacientă de 48 de ani, fără patologii cunoscute cu afectare pulmonară de ‘70-80% care a stat pe terapie intensiva o perioadă mai lungă. 

Citiți și Statele lumii aplică măsuri dure împotriva celor nevaccinați, precum și împotriva știrilor false legate de coronavirus

Neavând telefonul la ea, doamna comunica cu soțul prin scrisori. În prima parte a zilei domnul aducea scrisoarea, iar seara venea să recupereze scrisoarea pe care o scria soția. 

Este emoționant să vezi dorința unui om de a comunica cu sufletul pereche.

Nu știu cum vedeți voi lumea asta, dar mie mi se pare că o scrisoare ca aceasta este mult mai valoroasă și plină de emoții, decât mii de texte trimise, pline de emoticoane lipsite de orice emoție.

Iubiți-vă oameni buni și apreciați-i pe cei de lângă voi, secundă de secundă! 

Arătați-le cât de mult înseamnă pentru voi, chiar dacă ei știu asta sau voi credeți că ei știu. 

Fiți mai buni, mai calzi, mai atenți la cei din jur, pentru că niciodată nu se știe cum poate că, vorbă bună spusă de voi, poate schimba ziua acelui om și de ce nu, poate chiar viața!”, este de părere medicul Amir Zahra, specialist în anestezie și terapie intensivă.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.