Primarul Muncipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, spune că în urma demersurilor pe care le-a făcut la Primăria Orașului Mioveni, a obținut gratuit proiectul tehnic pentru o sală a sporturilor/polivalentă.

,,La Mioveni a fost construită o sală superbă, așa cum eu îmi doresc să avem și la Câmpina.

Am obținut gratuit proiectul și am obținut inclusiv acordul firmei de arhitectură care a realizat acest proiect pentru a-l putea implementa și noi. Am economisit astfel câteva sute de mii de euro!

Vom adapta documentația la zona noastră (o zonă diferită ca grad seismic și structura de rezistență a sălii trebuie să fie la alți parametri), vom întocmi studiile geo necesare și studiul de fezabilitate cu indicatorii tehnico-economici, SF-ul fiind adaptat bineînțeles la amplasamentul nostru de la fostul sat de vacanță!”

Citiți și Ploieștiul va fi gazda organizării unei etape locale din campionatul național de Teqball

Edilul susține că va depune acest proiect la CNI pentru finanțare.

,,Am vorbit și cu domnul Mihai Covaliu care m-a asigurat că ne va sprijini și COSR va face inclusiv o adresă către CNI în acest sens. Vă amintiți că domnul președinte Covaliu și doamna vicepreședinte Elisabeta Lipă au fost la Câmpina, au văzut amplasamentul și au fost foarte încântați de ideea noastră și de întreaga zonă unde dorim să construim sala.

Sala sporturilor/polivalentă este inclusă și în Strategia de Dezvoltare a Câmpinei, aprobată de Consiliul local. Dumnezeu să ne ajute să realizăm această investiție!“, a conchis primarul Câmpinei, Alin Moldoveanu.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.