Secția 2 de Poliţie din Municipiul Ploieşti a fost vizată, sâmbătă seară, de o ameninţare cu bombă, incinta fiind evacuată, iar zona asigurată, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova.

Conform sursei citate, în jurul orei 21:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Ploieşti au fost sesizaţi de către o persoană anonimă despre faptul că la o secţie din oraş urmează sa explodeze o bombă.

„În baza sesizării s-a format echipă operativă care s-a deplasat la faţa locului, evacuând persoanele aflate în incinta unităţii şi asigurând zona. La acest moment s-a identificat apelantul, fiind efectuate verificări în vederea depistării acestuia şi luării măsurilor legale ce se impun”, a transmis IJP.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că este vorba despre o falsă ameninţare cu bombă.

Surse judiciare au declarat, pentru AGERPRES, că apelantul este un bărbat de 32 ani din Ploieşti care este cercetat într-un dosar penal aflat la Secţia 2 de Poliţie, care a fost vizată de ameninţarea cu bombă.

Citiți și Doi minori reţinuţi pentru violarea unei fete de 14 ani la Păulești

Se pare că bărbatul a mers în această seară la concubina lui în comuna Gura Vitioarei, a consumat băuturi alcoolice şi s-a certat cu femeia, după care a plecat şi cel mai probabil ulterior a sunat la 112.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.