Un băiat de 17 ani din Dragomirești Deal, județul Ilfov, s-a înecat la un centru termal de recreere “Therme” din Balotești.

UPDATE: Cu toate eforturile depuse de echipajul medical, în final, acesta a declarat decesul victimei.

Citiți și Amenințare cu bomba la Secția 2 de Poliție din Ploiești

A fost anunțat Serviciul de Medicină Legală Ilfov, care urmează să se deplaseze la fața locului pentru activități din competență.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov, pentru stabilirea cu certitudine situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun.

Știrea inițială

La data de 12 februarie a.c., în jurul orei 19:48, Inspectoratul de Poliție al județului Ilfov a fost sesizat de către angajații complexului Therme, cu privire la faptul că un bărbat s-a înecat.

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii orașului Otopeni pentru efectuarea de activități din competență, în cauză fiind identificată victima, respectiv un adolescent, în vârstă de 17 ani, care era împreună cu unchiul său la respectivul centru de recreere.

La acest moment, echipajul medical prezent la fața locului efectuează manevre de resuscitare pentru salvarea vieții persoanei în cauză.

În continuare se efectuează verificări pentru stabilirea situației de fapt de drept.

Foto: Facebook – Therme

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.