ghinea informateca

Fostul ministru USR Cristian Ghinea, cel care a reușit să ”treacă” la UE proiectul PNRR care poate aduce României peste 30 de miliarde de euro, se dezlănțuie pe FB.

Ministrul arată pe scurt cu pierdem banii de la Uniune pentru că avem aleși incompetenți: Olguța sau Rafila, dar am putea găsi și alți trepăduși prin ministere și ”comiții”.

Ioana Mihaila explică aici (https://bit.ly/3p6sz12) pe larg, și cu desene, așa, să priceapă și PSD.

Rezumatul: Rafila zice că proiectele de spitale se termină în 2026 și alea de dotări în 2024. Ha ha ha, uite băi că Ghinea și Mihailă vroiau să le doteze înainte să le termine.

Adevărul:

– linia de investiții Spitale (clădiri și dotări) se termină toată în 2026!!!!
– alte două linii de finanțare pentru dotare (în afara celor 1.7 miliarde de euro) sunt:

▪️ dotări pentru a reduce infecțiile nosocomiale. Ca să nu mai murim în spitale de boli luate acolo. Avem lege (propusă de USR și adoptată). Nu se aplică pentru că spitalele nu vor să raporteze. Ne-am întors la epoca Minciunii PSD-Bănicioiu. Ce am făcut în PNRR: obligație de a le raporta pe bune și bani pentru rezolvarea problemelor. 150 milioane euro!

▪️ dotări pentru maternități (80 milioane de euro), inclusiv ambulanțe pentru bebeluși.

Cât de ticălos să fii să amesteci cele două teme? Și de ce? Mă minunez. Omul ăsta fie încă nu a înțeles nimic pentru că-l prostesc ăia din minister (dar nici nu întreabă), fie e un ticălos curat.

VEZI PE INFORMATECA.RO INCOMPETENȚĂ GUVERNAMENTALĂ: ROMÂNIA POATE PIERDE 4,5 MILIOANE DE EURO CARE REGLEMENTEAZĂ ACTIVITĂȚILE CASNICE

Și acum un mesaj pentru Olguța Vasilescu. Cât am fost ministru, am tot cerut proiecte de spitale. Nu le-a adus și acum face scandal că de ce nu e Craiova acolo.

Adevărul: Olguța Vasilescu a aprobat banii pentru studii tehnice DUPĂ ce trimisesem PNRR. Craiova nu e acolo pentru că e condusă de incompetenți.

PSD se smiorcăie prin diverse județe că Ghinea cel rău nu a băgat în PNRR spitalul local.

Adevărul: au intrat toate cele care aveau proiectele demarate și credibile a fi finalizate în 2026. Că dacă nu sunt gata, pierdem banii! Lista lor e aici https://bit.ly/3t1FWAH
Adevărul, doamnelor și domnilor primari PSD: nu ați fost în stare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.