În numerologie, 2 este considerat numărul îngerilor, scrie Stylecaster. De asemenea, numărul 2 în numerologie face referire la energia dualităţii, parteneriatului, relaţiei şi echilibrului. Cifra 2 este centrată pe compromis, acceptare, compasiune, cooperare şi armonie.

Când cifra 2 este în succesiune, aşa cum este în 222 în cazul anului 2022, această energie este supraîncărcată. Există o chemare de a aborda viaţa cu mai multă compasiune, de a căuta un echilibru mai bun, de a lucra în cooperare cu ceilalţi, de a-ţi căuta partenerul şi de a lupta pentru armonie.

Bustle spune că data de 22 februarie 2022 este despre comunitate şi colaborare. Numărul doi este asociat cu emoţii, intuiţie şi unitate.

Numărul doi în astrologie simbolizează uniuni , fie că este vorba de doi oameni care se unesc sau de unitatea a două idei, şi este asociat cu colaborarea şi diplomaţia . „Numărul 2 este cea mai pură reprezentare a dualităţii”, spune Siegel. 

Ziua de marţi de 22 februarie 2022 a fost numită Twosday de către Washington Post şi este ziua naşterilor, nunţilor şi tacosului. 

Well & Good scrie că data de 22 februarie 2022 va livra multă energie pentru conexiuni. Cei şase de doi la o dată reflectă nevoia noastră umană de cooperare şi lucru în echipă, spune numerologul Johanna Aúgusta . „Această zi este una minunată pentru a reflecta asupra modului în care comunicăm cu cei dragi şi pentru a căuta să menţinem o conexiune cu inima deschisă”, spune ea.

„Sensibilitatea şi empatia pot fi mai proeminente în această zi, ceea ce sugerează că ai putea deveni mai conştient de necesitatea unei schimbări în obiceiurile tale de relaţie”, adaugă numerologul. 

News Daily India scrie că persoanele care se nasc în această zi vor avea noroc toată viaţa.  

Data de 22 februarie 2022 conţine şase cifre de 2. Adunate, rezultă 12 – în numerologie, 12 înseamnă perfecţiunea guvernării. 12 este un număr important în Biblie datorită celor 12 apostoli ai lui Hristos, şi în mitologia şi astrologia greacă – 12 zei olimpici, 12 semne zodiacale.

Citiți și Balcic, Castelul de vis al Reginei Maria

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.