Autorităţile spun că bărbatul avea un bilet în buzunarul din spate al pantalonilor, bilet pe care soția sa nu a vrut să-l citească.

Directorul general adjunct al Centrului Unificat de Reglementări (UCC) al Gazprom, Alexander Tyulakov, a fost găsit mort în garajul casei sale în apropiere de Sankt Petersburg. Corpul directorului general adjunct al Gazprom a fost găsit în cartierul Vyborgsky.

Alexander Tyulakov, directorul general adjunct al Centrului Unificat de Reglementări (UCC) al Gazprom, în vârstă de 61 de ani, s-ar fi sinucis în dimineața zilei de 25 februarie, notează presa rusă.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit de soţia sa în garajul casei.

Potrivit unei surse din KP-Petersburg, familia susține că de la un timp Alexander Tyulakov avea un comportament schimbat şi se gândea des la pensionare.

Autorităţile spun că bărbatul avea un bilet în buzunarul din spate al pantalonilor, bilet pe care soția sa nu a vrut să-l citească, a declarat o sursă pentru KP-Petersburg.

Citiți și 54 de cetățeni ucraineni au solicitat azil în România

Poliţia a deschis o anchetă. Gazprom nu a putut comenta incidentul. Cu o lună mai devreme, Leonid Shulman, în vârstă de 60 de ani, șeful serviciului de transport al Gazprom Invest, a fost găsit mort în același sat, tot cu un bilet.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.