merkel putin trump

În al 13-lea ceas, Germania pare să fi înțeles că politica pro-rusă dusă de administrația Merkel a fost una complet eronată. Chiar fostul premier german, doamna Angela, marea prietenă a lui Putin, acum iese la atac împotriva criminalului de la Moscova.

 

Totuși, timp de peste 20 de ani atât Germania, cât și alte cancelarii occidentale știau că Putin este un criminal cu sânge rece. Dincolo de războaiele sângeroase pe care le-a dus împotriva țărilor din spațiul ex-sovietic, Putin a ordonat asasinarea tuturor adversarilor politici.

Acest lucru era cunoscut de Merkel, Obama, Trump sau premierii britanici care se luptau, în mod nejustificat, să iasă din Uniunea Europeană.

Lăcomia afaceriștilor și a politicienilor europeni și, mai ales, germani i-a orbit până la demararea acestui război criminal.

VEZI ȘI PUTIN ȘI MERKEL VOR CA GAZODUCTUL NORD STREAM SĂ FIE FINALIZAT CEL MAI TÂRZIU LA ÎNCEPUTUL LUI 2021

ÎN LOC DE CERCETARE, GERMANIA CHELTUIE BANI PENTRU ARME

Cancelarul german Olaf Scholz a anunţat că Germania va creşte cheltuielile militare, la „mai mult de 2%” din PIB pe an şi va debloca un pachet excepţional de 100 de miliarde de euro pentru a-şi moderniza apărarea.

Lumea a intrat într-o „nouă eră” odată cu invazia Rusiei în Ucraina, a afirmat duminică Olaf Scholz în timpul unei sesiuni speciale a Bundestag-ului.

În Ucraina, „oamenii nu-şi apără doar patria. Ei luptă pentru libertate şi pentru democraţia lor. Pentru valorile pe care le împărtăşim cu ei”, a adăugat el, citat de AFP.

TRUMP PUNE PAIE PE FOC: ”LIDERII NOŞTRI SUNT ATÂT DE PROŞTI

Donald Trump a avut la marea convenţie anuală a conservatorilor americani un mesaj critic la adresa succesorului său și a liderilor occidentali, în timp ce despre Vladimir Putin a spus că este „inteligent”, informează AFP, citată de Agerpres. Trump este oportunist și încearcă să câștige politic prin discursul său, cu toate că a avut același tip de politică blândă față de Putin pe parcursul mandatului său.

”Problema nu este că Putin este inteligent, pentru că, desigur, este inteligent. Adevărata problemă este că liderii noştri sunt atât de proşti”, a spus Donald Trump.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.