Mazda CX-60 PHEV
Mazda CX-60 PHEV

Mazda CX-60 PHEV este primul plug-in hybrid integral al companiei pe piața europeană a SUV-urilor. Mazda CX-60 PHEV combină un motor convențional Skyactiv-G 2.5, cu injecție directă și patru cilindri, alimentat cu benzină, cu un motor electric mare de 100 kW, o transmisie automată complet nouă cu opt rapoarte și o baterie de mare capacitate de 355 V și 17,8 kWh.

Această combinație de propulsie oferă o putere totală de 327 CP/241 kW și un cuplu consistent de 500 Nm, ceea ce o face cea mai puternică mașină de serie produsă vreodată de Mazda. Mazda CX-60 PHEV oferă performanțe extrem de impresionante, accelerând de la 0 la 100 km/h în doar 5,8 secunde.

Mazda Driver Personalisation System va recunoaște ocupantul scaunului șoferului și va ajusta automat elementele din jur – poziția scaunului, volanul, oglinzile, HUD, chiar și setările de sunet și control ale climei – pentru a se potrivi fizicului său, precum și preferințelor personale.

Noul Mazda PHEV prezintă proprietăți remarcabile de protejare a mediului. Consumul de combustibil combinat WLTP este de doar 1,5l/100 km, iar emisiile de CO2 combinate, în regim WLTP, de doar 33g/km.

Vezi pe Informateca.ro și Un SUV de 40 de mii de euro: BMW, Mitsubishi sau Mazda

Mazda CX-60 e-Skyactiv PHEV oferă 63 km de autonomie electrică, cu vehiculul rulând la 100 km/h sau mai puțin.

Platforma Skyactiv Multi-Solution Scalable Architecture a noului model Mazda CX-60 include o rigiditate a caroseriei care asigură ca șoferii să poată simți răspunsul vehiculului fără întârziere sau suspensii care stabilizează postura vehiculului în timpul condusului și un sistem unic de control al posturii vehiculului – Mazda Kinematic Posture Control (KPC).

Poziționarea bateriei între axele față și spate și cât mai jos posibil în interiorul caroseriei conferă noului model Mazda CX-60 PHEV un centru de greutate scăzut.

Noul Mazda CX-60 PHEV dispune de o gamă completă de tehnologii de siguranță i-Activsense avansate care asistă șoferul, oferind performanțe de siguranță de top și vizează un rating de 5 stele Euro NCAP.

Citește și Deputatul AUR Prahova, Adrian Axinia: Pentru o Românie puternică în Europa este nevoie de unificare cu Republica Moldova

Mazda CX-60 este echipată cu mai multe sisteme noi de siguranță: See-Through View – un sistem de monitorizare 360o de ultimă generație care îmbunătățește vizibilitatea la viteze reduse; Sistem asistență semnalizare în trafic (TAT); Asistent inteligent de frânare (SBS-R) pentru detectarea pietonilor; Asistent depășire bandă (LKA); Pilot Automat Adaptiv (i-ACC) și Sistemul de monitorizare unghi mort (BSM) cu funcție de avertizare la coborâre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.