Echipa de studenți a Facultății de Ingineria Petrolului și Gazelor, din cadrul Universității de Petrol și Gaze din Ploiești, aduce vești bune din Zagreb!

Studenții ploieșteni au reușit și de această dată să se califice la faza internațională (3-5 Octombrie 2022, Houston SUA) a concursului Petrobowl organizat de Society of Petroleum Engineers.

Anul acesta, în perioada 7-9 Martie, Student Chapter-ul UPG-ului a participat la etapa europeană a concursului Petrobowl, un concurs inter-universitar între Student Chaptere de tip „răspuns-fulger” despre aspecte tehnice și non-tehnice ale industriei de petrol si gaze.

La această etapă europeană au participat cele mai renumite Universități de profil din Scoția, Franța, Germania, Olanda, Marea Britanie, Croația, Polonia, Norvegia și România. Echipa UPG s-a duelat în cunoștințe inginerești cu echipa Universităților Heriot-Watt din Scoția, Școala Superioară de Petrol din Franța (IFP), Universitatea de Tehnologie DELFT din Olanda și Universitatea Mihajlo Pupin din Serbia.

Citiți și Consorțiul Universitar din care face parte și UPG Ploieşti este solidar cu Ucraina

Echipa Universității Petrol-Gaze din Ploiesti a obținut locul 4 la calificările regională europeană și va participa la etapa internațională care se va desfășura în perioada 3-5 Octombrie 2022 în Houston (SUA), unde cele mai bune 32 de echipe din lume se vor întrece pentru un loc cât mai onorabil în ierarhia mondială.

Echipa de studenți premianți a fost formată din următorii:

1. Mara-Cezara Chibelean, studentă în anul III la Facultatea de Ingineria Petrolului și Gazelor, specializarea Inginerie de Petrol si Gaze;

2. Ștefan Mătea, student în anul IV la Facultatea de Ingineria Petrolului și Gazelor, specializarea Inginerie de Petrol și Gaze;

3. Eduard Ghiuzan, student în anul IV la Facultatea de Ingineria Petrolului și Gazelor, specializarea Inginerie de Petrol și Gaze;

4. David Muscă (căpitan), student în anul IV la Facultatea de Ingineria Petrolului și Gazelor, specializarea Inginerie de Petrol și Gaze.

Foto: Universitatea de Petrol și Gaze din Ploiești – Facebook

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.