Sub egida Ambasadei Republicii Lituania în România și a Consulatului Onorific al Republicii Lituania, astăzi a avut loc vernisajul Expoziției Fotografice “Lituania nevăzută. Secolul XXI”, la Sala Coloanelor din incinta Palatului Culturii din Ploiești.

Expoziția reprezintă o călătorie aeriană spectaculoasă, care dezvăluie cele mai frumoase obiective geografice și culturale ale statului baltic. Este realizată de către fotograful, editorul și autorul de documentare Marius Jovaiša, apreciat la nivel internațional pentru înalta calitate artistică a lucrărilor sale.

“Lituania nevăzută. Secolul XXI” prezintă o selecție de 28 de fotografii aeriene, care surprind peisajul uluitor al țării, văzut de la înălțimea zborului unei păsări, dar și moștenirea culturală a poporului lituanian.

Timp de 2 săptămâni publicul va putea admira Lituania văzută de sus, în toate culorile anotimpurilor, de la dunele Mării Baltice, până la Vilnius – capitala Republicii Lituania, celebrând atât creațiile naturale, cât și istoria umană până la cele mai recente realizări științifice și tehnologice.

Expoziția va fi deschisă publicului în perioada 16 – 30 martie 2022, în incinta  Palatului Culturii Ploiești, Sala Coloanelor (Strada Sublocotenent Erou Călin Cătălin 1, Ploiești).

Citiți și Galerie Foto | Vizitați expoziţia ,,Uzina 1 Mai – Arc peste timp”

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.