O asociere de companii din România şi Bulgaria a fost desemnată constructor pentru un lot al autostrăzii Ploieşti-Buzău, finanţată prin PNRR, un contract în valoare de 1,249 miliarde de lei fără TVA, care prevede inclusiv construcţia a 20 de poduri.

„Au fost desemnaţi constructorii pentru încă un lot al autostrăzii Ploieşti-Buzău, finanţată prin PNRR! Asocierea româno-bulgară are la dispoziţie 20 de luni, după semnarea contractului, pentru a construi cei 28,35 de km ai Lotului 2, cuprins între localităţile Mizil şi Pietroasele. Contractul în valoare de 1,249 miliarde de lei fără TVA, prevede inclusiv construcţia a 20 de poduri.”, a scris marţi, pe Facebook, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

 Oficialul a menţionat că săptămâna trecută (7 martie 2022) au fost desemnaţi constructorii lotului 3 al autostrăzii Ploieşti – Buzău (Pietroasele – Municipiul Buzău) cu o lungime de 13,9 km, iar în scurt timp urmează să fie anunţat câştigătorul lotului 1 (Dumbrava- Mizil) în lungime de 21 km.

 Autostrada Ploieşti-Buzău, cu o lungime de 63,25 de km, este primul tronson al A7.

 Şi reprezentanţii CNAIR au anunţat marţi câstigătorul contractului pentru construcţia lotului 2 al autostrăzii Ploieşti – Buzău.

 „Marţi, 15.03.2022, CNAIR a comunicat rezultatul procedurii de atribuire a contractului având ca obiect „EXECUŢIE LUCRĂRI AUTOSTRADA PLOIEŞTI – BUZĂU, LOT 2, Mizil – Pietroasele, km 21+000 – km 49+350”. Ofertantul desemnat câştigător este Asocierea SC CONI SRL (lider de asociere) – TRACE GROUP HOLD PLC, cu preţul de 1.249.992.665 Lei fără TVA.”, transmite sursa citată.

 Durata de executie a contractului este de 20 de luni, iar perioada de garanţie a lucrărilor ofertata conform factorului de evaluare este de 10 ani.

Citiți și 14 creșe vor fi construite în localitățile din Prahova! Ministerul Dezvoltării a aprobat proiectele

 „Lungimea  acestui tronson este de 28,35 km, şi include construcţia a 20 poduri. Semnarea contractului de achiziţie publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestaţii si respectiv după soluţionarea contestaţilor/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire.”, mai precizează CNAIR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.