Femeia în vârstă de 36 de ani era căutată de familie încă din data de 12 martie, când a anunţat că pleacă la cumpărături. Maşina acesteia a fost găsită în parcarea blocului, plină cu produsele cumpărate în ziua dispariţiei.

„Poliţia a fost sesizată în cursul zilei de 12 martie a.c., despre plecarea voluntară de la domiciliu, la aceeaşi dată, în jurul orei 11.30, a unei femei de 36 de ani, din municipiul Ploieşti. În baza sesizării au fost demarate activităţi de căutare specifice, de către poliţiştii municipiului Ploieşti, dar şi de unităţile abilitate în acest sens”, a anunţat duminică seară Biroul de Presă al Poliţiei Prahova.

La două zile de la dispariţie, poliţiştii au fost anunţaţi că într-o clădire dezafectată din cartierul Vest din Ploieşti, unde în trecut a funcţionat Secţia nr.5 de Poliţie, a fost găsit cadavrul unei femei. În urma verificărilor s-a stabilit că este vorba despre Mădălina Vintilă, femeia căutată de familie.

Citiți și DIICOT Ploieşti: 11 percheziţii domiciliare pentru persoane bănuite de trafic de droguri

Potrivit unor surse judiciare, în cauză nu sunt suspiciuni de omor, pe corpul tinerei nefiind găsite urme vizibile de violenţă. În plus, susţin sursele citate, lângă cadavru a fost găsit un recipient gol în care se aflau urme de substanţă chimică. Starea în care a fost găsit cadavrul i-a determinat pe legişti să suspecteze că Mădălina Vintilă ar fi înghiţit lichidul respectiv. Aceste aspecte, dar şi cauza exactă a decesului urmează să fie stabilite în urma necropsiei.

Descoperirea macabră a fost făcută de către o altă femeie care intrase în clădirea respectivă pentru a-şi face nevoile. Aceasta a fost cea care a alertat poliţia.

Mădălina Vintilă era mama a doi copii, unul de un an şi nouă luni, iar cel mic era recent născut. În acest caz se suspicionează că tânăra se afla într-o stare de depresie postnatală.

Rudele sale au explicat poliţiştilor că Mădălina nu avea probleme financiare sau de altă natură.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.