Astăzi este Înainte prăznuirea Buneivestiri către stăpâna noastră și pururea Fecioara Maria, Bunăvestirea Arhanghelului că Făcătorul lumii a ales-o pe Fecioara Maria să fie mama Mântuitorului lumii.

Să ne sârguim la fapte bune și la rugăciune în aceste Sfinte zile că acestea sunt așezate spre curățirea sufletelor și a trupurilor și nu se cade să le cheltuim în lenevire și în fapte rele. Aurul de-l va pierde omul sau orice alt lucru, apoi va putea afla ceva asemenea, dar vremea aceasta pierzând-o, alta nu va mai afla, pentru că este trecătoare.

Drept aceea să o petrecem cu sârguință, să ne nevoim și pe toți să-i îndemnăm la rugăciune. Să scuturăm lenea, să omorâm poftele, să călcăm invidia, să lepădăm mânia și împietrirea din inimă, luând alături pacea și smerenia.

Să facem bine pentru ca iubitorul de oameni să ne zică: ,,După credința voastră, să vă fie vouă” și toate cererile cele bune le vom primi rugându-ne Lui Dumnezeu.

Citiți și A readus la viață ctitoria lui Vlad Țepeș, iar pe 2 aprilie, Mircea Cosma spune povestea întemeierii Mănăstirii Turnu

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.