Un avion de acrobaţie în care se afla doar pilotul s-a prăbuşit, sâmbătă, în comuna Târgşoru Vechi, sat Strejnicu. Pilotul care a decedat în urma accidentului este Dan Ştefănescu, membru al grupului Iacării Acrobaţi, au declarat, surse judiciare.

Pilotul Dan Ştefănescu, decedat sâmbătă după ce s-a prăbuşit cu avionul în apropierea aerodomului din Strejnicu, avea peste 16.000 ore de zbor la activ, informează Ministerul Apărării Naţionale (MApN), într-un mesaj postat pe pagina de Facebook.

Conducerea MApN şi-a exprimat regretul cu privire la trecerea în nefiinţă a pilotului Dan Ştefănescu, aripa dreaptă a „Iacărilor Acrobaţi”, transmiţând condoleanţe familiei şi celor ce l-au iubit.

Ancheta în cazul avionului de acrobaţie care s-a prăbuşit sâmbătă la Strejnicu a fost preluată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti, fiind efectuată împreună cu poliţiştii Serviciului Judeţean de Transporturi Prahova, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

Cercetările în acest caz sunt continuate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe Lângă Curtea de Apel Ploiesti, împreună cu poliţiştii Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi, pentru stabilirea cauzelor şi condiţiilor producerii incidentului aviatic, a precizat IPJ Prahova.

La faţa locului au fost mobilizate o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare şi două ambulanţe SMURD, dintre care una de terapie intensivă mobilă.

Citiți și Crucea de pe Caraiman desemnată drept cea mai înaltă cruce din lume ridicată pe vârful unui munte

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.