Cunoscuți atât pentru implicarea în acțiuni ample de voluntariat, cât și pentru organizarea de evenimente educaționale de anvergură, tinerii studenții din cadrul Ligii Studenților a Centrului Universitar Ploiești, fac parte din marea familie studențească din România, și anume Uniunea Naționale a Studenților din România.

Sâmbătă, 2 aprilie 2022, la Palatului Culturii din Iași, a avut loc Adunarea Generală a Uniunii Naționale a Studenților din România, unde Liga Studenților din Centru Universitar Ploiești a fost reprezentată de către Antonia Pătraşcu, Florin Stănică, Antonio Hachi și Gavrila Stefan Alexandru.

,,În prima parte a zilei, președinții și delegații asociațiilor membre UNSR au dat ascultare invitaților de seamă ai acestei întâlniri, dar și cuvintelor de rămas bun din partea colegilor care și-au încheiat mandatul din bordul federației. În cea de a doua parte a zilei a fost organizat un brainstorming, cu privire la diverse provocări pe care sistemul de învățământ superior din România le întâmpină în această perioadă, cu scopul de a găsi soluții optime. În final a urmat cea mai importantă parte a zilei, desfășurarea procesului electoral de alegere a noului bord al federației Uniunea Națională a Studenților din România – UNSR .

Colegul nostru, Ștefan Gavrilă, a candidat și a obținut, în urma votului, postul de Vicepreședinte zonal Sud-Est, din conducerea federației. Pe această cale, dorim să îl felicităm pentru reușită și să îi urăm mult succes în acest nou capitol al poveștii sale, suntem siguri că va reprezenta onorabil centrul nostru universitar în cadrul UNSR!” anunță reprezentații Ligii Studenților din centrul universitar UPG Ploiești, pe pagina de Facebook.

Citiți și Echipa de studenți a UPG Ploiești s-a calificat la Petrobowl 2022, Houston SUA

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.