Zeci de profesori din diferite unitati de invtamant din judet au vizitat, astazi, Palatul Parlamentului, fiind intampinati de Bogdan Toader si Rodica Paraschiv, deputati PSD Prahova.

Deputatul Bogdan Toader a tinut sa sublinieze importanta educatiei in construirea unei societati sanatoase, multumindu-le, in acelasi timp, dascalilor pentru eforturile si dedicarea pe care le demonstreaza la catedra.

„Astăzi am primit, la Palatul Parlamentului, vizita profesorilor prahoveni, cu ocazia Cercului Pedagogic.

Educația reprezintă temelia unei societăți sănătoase și prospere, iar profesorii merită prețuiți pentru tot efortul de care dau dovadă, zi de zi, în ceea ce privește îndrumarea și pregătirea copiilor noștri.”, a declarat deputatul Bogdan Toader.

„Împreună cu domnul deputat Bogdan Toader, am primit, astăzi, la Palatul Parlamentului, vizita profesorilor prahoveni care au participat la Cercul Pedagogic profil Servicii. Educația a fost și va rămâne singura cale spre progres, iar cunoștințele dobândite pe tot parcursul vieții ne ajută să devenim mai buni în tot ceea ce facem zi de zi.”, a scris si Rodica Paraschiv, deputat prahovean.

Citiți și Parlamentarii care au ”vizitat” ambasada Rusiei, primesc ”pedepse”: Francisc Tobă, revocat din Comisia de apărare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.