Implicarea în ERASMUS+ PULSE este încă un proiect prin care echipa Școlii din Măgurele înlătură ideea discrepanței educaționale dintre mediul urban și mediul rural.

Un proiect inițiat din suflet și din dorințe viabile care insuflă curaj și convingerea că rezultatele vor fi cele scontate.

Pornind de la dezvoltarea unui conținut multilingv și a unei platforme de învățare online PULSE, se urmărește îmbunătățirea stilului de viață sănătos și activ al tinerilor și utilizarea eficientă a oportunităților tehnologiilor TIC.

Catalogul de bune practici va fi liantul care unește inițiatorii cu partenerii și cu beneficiarii acestui proiect.

Derularea va fi urmărită prin variate modalități tocmai pentru a evidenția utilitatea acestuia.

Proiectul îmbină armonios implicarea copiilor prin practicarea educației fizice și pentru a promova învățarea digitală eficientă în cadrul parteneriatului școală-familie.

De ce PULSE? Pentru că e inițiat din suflet pentru suflete!

Iată că o echipă puternică poate transforma orice viziune în realitate!

La evenimentul național de diseminare Proiect ERASMUS+ Physical edUcation Learning e-platform for exerciSing at home (PULSE), organizat joi, 14 Aprilie 2022, la Centrul Cultural Măgurele, de către Școala Măgurele, au fost prezenți reprezentanții instituțiilor care au pus umărul la realizarea proiectului:

PRIMĂRIA MĂGURELE – PRAHOVA

Inspectoratul Școlar Județen Prahova

Asociația Judeteana de Footbal

Club Sportiv Municipal Ploiesti

ACOR Prahova

Casa de Sănătate Prahova

Asociația SE POATE

Crucea Roșie Prahova

Casa de Cultură I. L. Caragiale, municipiul Ploiesti

PULSE are ca scop crearea condițiilor de predare a educației fizice și sportului copiilor într-o etapă inițială a educației într-un mediu digital. Pandemia de COVID-19 a demonstrat necesitatea îmbunătățirii mijloacelor și metodelor de predare a PE și sportului elevilor.

Citiți și ȘCOALA GIMNAZIALĂ MĂGURELE se implică într-un nou proiect european!

Dorința echipei de proiect este de a analiza și evalua metodele existente pe teritoriul țărilor în care se află organizațiile partenere, de a dezvolta planuri de curriculum, de a crea conținut educațional care să răspundă nevoilor populației și ca final al proiectului, să propun un soluție digitală prin care profesorii fizici, elevii și părinții acestora să poată participa activ la procesul de învățare.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.