Laurențiu Constantin

Laurențiu Constantin, directorul Festivalului de Muzică Veche București a fost ales în ”Board of Directors” al REMA – prestigioasa Rețea Europeană de Muzică Veche.

Laurențiu Constantin are o experiență de peste 20 de ani ca manager cultural. Este specializat în proiecte de muzică veche și clasică, educație muzicală, patrimoniu, politici publice în domeniul culturii și sisteme de finanțare a culturii. Este membru al Consiliului Administrației Fondului Cultural Național din anul 2018. În urmă cu 17 de ani a fondat, alături de clavecinista Raluca Enea, Festivalul de Muzică Veche București, unul din cele mai importante evenimente de profil din Estul Europei.

Vezi și Laurențiu Sima, tubistul de la Ateneul Român: Chiar nu poți să zici că mori de foame cu muzica

Alegerea a fost făcută cu ocazia Conferinței REMA desfășurată la Cracovia (Polonia) în perioada 12 – 15 aprilie 2022. Tot cu aceeași ocazie, a fost aleasă o nouă conducere pentru următorii trei ani și un nou președinte în persoana doamnei Veerle Declerck (reprezentanta Bozar – Bruxelles).

Rețeaua Europeană de Muzică Veche cuprinde 132 membri din 23 de țări europene. Festivalul de Muzică Veche București este membru REMA din anul 2015.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.