Noi mișcări la vârful IPJ Prahova! Șeful Poliției municipiului Ploiești, comisarul șef de poliție Cristian Manea, se pare că urmează a lua în primire funcția de Inspector Șef al IPJ Prahova.

Pentru preluarea șefiei IPJ Prahova, au fost vehiculate trei nume de comisari: Comisarul Șef Ginel Preda, Comisarul Șef Florin Aristan (care, din surse apropiate nu-și mai dorește o asemenea funcție de conducere) și Cristian Manea, șeful Poliției municipiului Ploiești.

Din informațiile apărute pe surse, ministrul Afacerilor Interne, Lucian Nicolae Bode, a semnat deja ordinul prin care Cristian Manea va prelua șefia Inspectoratului Județean de Poliție Prahova începând de luni, 09.05.2022.

Dacă știrea se confirmă comisarul șef Cristian Manea va fi împuternicit și va conduce inspectoratul până la noi decizii.

În trecut, în urma promovării examenului, comisarul șef de poliție Cristian Manea, a fost numit șef al Poliției Municipiului Ploiești în luna mai 2010. Acesta a mai îndeplinit funcția de Șef al Secției 1 Poliție Ploiești, iar la data de 28.04.2010 a fost împuternicit la conducerea Poliției Municipiului Ploiești până în prezent.

Citiți și O delegație din Republica Moldova în schimb de experiență la Prefectura Prahova și la Parcul Industrial Ploiești

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.