Senatorul USR de Iaşi Cristi Berea afirmă că a fost surprins să vadă o postare a hackerilor ruşi de la Killnet în care aceştia spun că îl vor ajuta pe Marcel Ciolacu să ajungă preşedinte al României pentru că este un om bun.

Cristi Berea scrie pe Facebook că a intrat pe canalul de comunicare al hackerilor ruşi „unde propaganda pro-Putin e la ea acasă” şi că printre mesaje a găsit unul care îl vizează pe liderul PSD Marcel Ciolacu.

„Printre tone de „nu există război”, „Ucraina e de vină”, „Putin e cel mai mare conducător” şi alte dintr-astea am găsit două mesaje care mi-au confirmat multe bănuieli dar pe care sincer, nu mă aşteptam să le găsesc acolo la vedere. Se pare că ruşii (despre care sper că nimeni nu are nici cea mai mică reţinere să creadă că lucrează fix de la birourile din Kremlin) îl vor ajuta pe Ciolacu sa ajungă preşedinte pentru că este un om bun şi citează din Şoşoacă, bineînţeles adăugând traducerea aferenta în rusă. Dacă în cazul lui Şoşoacă nu e nicio mirare pentru că nici măcar nu se mai ascunde de la o vreme, sincer sunt surprins să îl văd pe Ciolacu susţinut direct de la Moscova”, afirmă senatorul USR, Cristi Berea.

Citiți și În premieră mondială, la UM Plopeni se va produce muniție cu efect cumulat perforant-termobaric

Parlamentarul USR adaugă că este curios să afle ce spune şeful statului Klaus Iohannis, care „a făcut tot ce a ţinut de el să îl aducă la guvernare”. „Sunteţi mândru, domnule preşedinte? Sau poate o să ziceţi că au glumit şi hackerii cu poza asta şi că nu reprezintă poziţia oficială a Rusiei?! Petardele Rusiei acţionează brutal în România. Trebuie să fim conştienţi de lucrul ăsta şi să ne ferim de propaganda lor cât putem. Şi când suntem siguri ca am reuşit şi că nu pot să ne atingă cu prostiile lor, să îi ajutam şi pe alţii mai vulnerabili”, mai afirmă senatorul USR Cristi Berea.

Sursa: News.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.