PETROLUL PLOIEŞTI ŞI-A ASIGURAT DIN PUNCT DE VEDERE MATEMATIC PROMOVAREA ÎN LIGA I DE FOTBAL DUPĂ CE A ÎNVINS-O PE CONCORDIA CHIAJNA CU SCORUL DE 2-0 (1-0), PE STADIONUL ”ILIE OANĂ”, ÎNTR-UN MECI DIN ETAPA A 9-A A FAZEI PLAY-OFF A LIGII A II-A.

Ambele goluri ale ploieştenilor, care revin în Liga I după o pauză de şase ani, au fost marcate de Mario Bratu (38, 48), primul cu un şut de la 25 de metri, iar al doilea din lovitură liberă.

Octavian Grigore, o legendă a clubului Petrolul, a dat lovitura de start a meciului.

Petrolul a jucat din min. 58 în inferioritate, după ce atacantul Senad Jarovic a fost eliminat pentru lovirea cu cotul a lui Andrei Marc la un duel aerian.

Rezultate:
PLAY-OFF – Etapa a 9-a
Duminică 8 mai
CSA Steaua Bucureşti – AFC Unirea 04 Slobozia 2-0
Luni 9 mai
ACS Petrolul 52 Ploieşti – CS Concordia Chiajna 2-0
Marţi 10 mai
AS FC Universitatea Cluj – AFC Hermannstadt (Cluj Arena – Cluj-Napoca, 19:30)

Clasament
1. Petrolul Ploieşti 62 puncte
2. FC Hermannstadt 57
3. ”U” Cluj 57
4. CSA Steaua 49
5. Concordia Chiajna 41
6. Unirea Slobozia 40

Citiți și Destine Holidays, noul broker de vacanțe în România

Primele 6 clasate la finalul sezonului regular îşi dispută locurile de promovare într-un play-off. Partidele se joacă tur-retur, rezultând astfel încă 10 meciuri pentru fiecare formaţie. La finalul play-off-ului, primele două clasate vor promova direct în Liga 1, în timp ce ocupantele locurilor 3 şi 4 vor disputa un meci de baraj cu locurile 8 şi 7 din play-out-ul Ligii I. CSA Steaua nu are drept de promovare.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.