Pentru prima dată în istoria sa de mai mult de 120 de ani, Rafinăria Câmpina își deschide porțile pentru vizitatori! Azi ai ocazia să vezi cum arată una din cele mai vechi rafinării din Europa și să te implici în discuția despre viitorul zonei!

Rafinăria „Steaua Română”, Câmpina își deschide porțile publicului larg, sâmbătă, 14 mai, de la 10.00 la 20.00 (apoi, proiecție de film de la 20.30 la 23.00) și duminică, 15 mai, de la 10.00 la 18.00.

Programul cuprinde următoarele:

Tur ghidat prin curtea Rafinăriei

Momente artistice

Zonă de relaxare, cu burgeri, înghețată, cafea și ciocolată caldă

Proiecția filmului „România Sălbatică”, urmată de un Q&A cu Cosmin Dumitrache – co-producător al filmului // 𝐚𝐜𝐜𝐞𝐬𝐮𝐥 𝐥𝐚 𝐩𝐫𝐨𝐢𝐞𝐜𝐭̦𝐢𝐞 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐠𝐫𝐚𝐭𝐮𝐢𝐭 𝐬̦𝐢 𝐬𝐞 𝐫𝐞𝐚𝐥𝐢𝐳𝐞𝐚𝐳𝐚̆ 𝐢̂𝐧 𝐛𝐚𝐳𝐚 𝐮𝐧𝐞𝐢 𝐫𝐞𝐳𝐞𝐫𝐯𝐚̆𝐫𝐢 𝐥𝐚 𝐟𝐨𝐫𝐦𝐮𝐥𝐚𝐫𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐥𝐚 𝐚𝐜𝐞𝐬𝐭𝐥𝐢𝐧𝐤: https://bit.ly/inscriereProiectie

Șansa de a vă implica în discuția referitoare la viitorul spațiului Rafinăriei

Citiți și Rompetrol Rafinare: investiţie de 4,2 milioane de dolari la rafinăria Vega Ploieşti

Sfat: Evită mașina personală, din grijă față de mediu și pentru a nu avea bătăi de cap la parcare. Organizatorii ne anunță că nu există locuri de parcare în incintă.

Din Câmpina se poate ajunge pe jos, cu bicicleta sau cu mijloacele de transport în comun, de la Gara Câmpina, pe jos, prin Câmpina înflorită: 35-40 min, cu bicicleta, cu transportul în comun: maxi-taxi (până la stația „Spital Municipal”), Bolt, Uber, sau taxi.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.