Palatul Culturii din Ploieşti este, în această săptămână, gazda „Bursei de valori educaționale”, proiect organizat de Inspectoratul Şcolar Judeţean Prahova, în cadrul evenimentului „Săptămâna de excelență pentru elevi”.

În cadrul acestui eveniment, unitățile de învățământ liceal și universitar vor prezenta oferta educațională pentru anul școlar 2022-2023, precum și activități reprezentative desfășurate de elevi.

La ediția de anul acesta, a XII-a, s-au înscris 25 de licee și colegii din Ploiești și din alte localități ale județului.

Elevi ai anilor terminali, şi nu numai, dar şi părinţi sunt aşteptaţi între 16 şi 19 mai pentru a afla cele mai noi informaţii despre oferta educaţională pentru anul şcolar 2022-2023 a unităţilor de învăţământ liceal din Prahova, dar şi a câtorva dintre universăţile de prestigiu din ţară.

Citiți și Rafinăria „Steaua Română” din Câmpina își deschide astăzi porțile pentru vizitatori!Vezi programul

Evenimentul care reprezintă un punct de orientare, mai ales pentru elevii şi părinţii încă indecişi în alegerea unui liceu sau a unei universităţi, este unul plin de culoare, dinamică, unul în care fiecare instituţie de învăţământ a venit cu prezentări complete, atipice chiar la unele standuri, pentru a-i atrage pe viitorii liceeni şi studenţi.

Vor avea loc demonstraţii ale diverselor activităţi pe care le vor susţine elevi ai liceelor tehnologice sau din învăţământul dual, prezentări ale proiectelor care au obţinut diverse premii naţionale şi internaţionale, ateliere, meciuri demonstrative, lansări de reviste şi altele.

La ediția de anul acesta, a XXII-a, s-au înscris 25 de licee și colegii din Ploiești și din alte localități ale județului. De asemenea, în oferta învăţământului universitar, cei interesaţi vor putea sta de vorbă la Bursa educaţională cu reprezentanţi ai Universităţii ”Petrol-Gaze” din Ploiești, Facultăţii de  Farmacie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” București, Universităţii ”Valahia” din Târgoviște, Universităţii de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București, Facultăţii de  Inginerie a Instalațiilor din Universitatea Tehnică de Construcții București, Facultăţii de Inginerie a Sistemelor Biotehnice din Universitatea Politehnică București, Universităţii „Dunărea de Jos” din Galați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.