,,O școală a copiilor | Primăria Măgurele susține EDUCAȚIA!”

Oricât ar fi de importantă educaţia curriculară realizată prin procesul de învăţământ, ea nu epuizează sfera influenţelor formative exercitate asupra copilului. Rămâne cadrul larg al timpului liber, în care viaţa capătă alte aspecte decât cele din procesul de învăţare şcolară.

Școala Măgurele dezvoltă un parteneriat real cu Primăria Măgurele în susținerea formării personalității fiecarui copil. Primăria Măgurele susține EDUCAȚIA!

CITIȚI ȘI O VIAȚĂ DEDICATĂ COPIILOR – MARIA COJOCARU, PROFESOR ÎNVĂȚĂMÂNT PREȘCOLAR: DACĂ VREI SĂ CONSTRUIEȘTI VIITORUL, EDUCĂ OAMENI

La Măgurele fiecare vis de copil poate să devină realitate: peste 60 de elevi beneficiază de cursuri gratuite de dans modern: “Este joi, avem FOLK!”. Trupa Folk Măgurele a susținut un spectacol la Conacul Bellu, în cadrul evenimentului național ”Noaptea muzeelor”.

Fiecare zi de sâmbătă înseamnă pentru numeroși copii bucuria de a picta în cadrul Clubului ArtHOBY Măgurele.

Folclorul este transmis mai departe de Ansamblul de dansuri populare Floricica

Școala parteneriatelor și a prieteniei:

–  ,,Cuvintele nu pot exprima recunoștința pe care o simțim, fapt pentru care noi, personalul și Copiii Centrului de Zi din cadrul ,,C.S.C. Sfânta Maria” Vălenii de Munte, vă mulțumim tuturor! Ne-am simțit minunat alături de cadrele didactice și elevii Școlii Gimnaziale Măgurele!”

Fundația Didactica și Asociația Forge Spirit – Construiește Spiritul „EduFit – Servicii integrate pentru copiii cu părinți plecați la muncă în străinatate”: elevii vor beneficia de activitati de dezvoltare personală/ emoțională, recreative și o tabară gratuită

CONVIVENCIA! În cadrul ”Project Children Affected by Migration, școala primește finanțarea necesară pentru amenajarea unui spațiu prietenos pentru activitați dedicate elevilor.

Biblioteca școlii a fost dotată cu fond de carteatât pentru elevi cât si pentru cadre didactice, respectiv 9000 lei – Primaria Măgurele.

Preșcolarii din Măgurele se vor bucura de noi surprize ca urmare a implicarii în proiectul Grădina de relaxare, liniște și învățare – Pereții ne surprind!”

Surprizele nu se opresc aici!

– 1 iunie,  Măgurele – Festivalul Copilăriei  la care și-au anunțat prezența peste 400 de copii din localitațile prahovene.

– 3 iunie, Cheia  – Convivencia  – “La scoala este ACASA!” – elevi din Măgurele, Gura Vitioarei și Măneciu vor participa la o activitate comună de promovare a unei educații care să susțină formarea și dezvoltarea unui copil fericit.

– Amenajarea unei SĂLI DE CLASA în aer liber.

 ,,Îmi doresc să nu-i educăm pe copiii noştri pentru lumea de azi. Această lume nu va mai exista când ei vor fi mari şi nimic nu ne permite să ştim cum va fi lumea lor. De aceea este foarte important  să-i învăţăm să se adapteze, să avem grijă să le oferim o școală prietenoasă în care fiecare copil să se simtă fericit! Le mulțumesc tuturor celor care susțin proiectele în care am implicat Școala Măgurele și care m-au girat cu încredere: Primaria Măgurele ,dascăli, părinți și nu în ultimul rând elevilor mei!”, conchide directorul Școlii Măgurele, Claudia Iliescu.

Citiți și Școala Măgurele pregătește un proiect dedicat copiilor cu părinți plecați în străinătate

Articol apărut pe pedagoteca.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.