Noua unitate de producţie măsoară 5.000 de metri pătraţi şi înlocuieşte fosta fabrică a companiei din Blejoi care era un spaţiu închiriat. Peste 20% din producţia fabricii prahovenilor de la Theta este exportată în Belgia şi Franţa.

 

Theta Furniture & More, unul dintre principalii jucători de pe piaţa de amenajări interioare şi mobilier la co­mandă, a investit 4 mil. euro într-o fabrică proprie, care se întinde pe o suprafaţă de 5.000 de metri pătraţi şi care este situată în comuna Păuleşti, judeţul Pra­hova, conform Informateca.ro.

FABRICA ESTE FUNCŢIONALĂ DIN MARTIE ŞI VA CREA, PÂNĂ LA FINAL DE 2022, CIRCA 12 LOCURI DE MUNCĂ PENTRU OA­MENII CARE LOCUIESC ÎN APROPIERE.

„În 2016 am achiziţionat acest teren şi ne-am propus să facem fabrica. După achiziţia de 50% a fondului de investiţii Black Sea Fund, am început să demarăm proiectul pentru construcţia fabricii. În iunie 2021, am început săpătura. Fabrica a fost gata în 2022, în luna februarie, iar în martie ne-am mutat complet şi am început să producem în noua locaţie. Noua unitate de producţie înseamnă o investiţie de 4 milioane de euro, se desfăşoară pe o suprafaţă de 5.000 mp şi înlocuieşte fabrica anterioară din Blejoi, Prahova.

Purform, noua tehnologie Sika, izolează și lipește

Anul acesta, plănuim să anga­jăm 12 oameni în noua unitate de producţie“, a spus Florin Gheorghe, cofondator şi CEO al Theta Furniture & More, în cadrul conferinţei de presă ce anunţă deschiderea noii fabrici.

De-a lungul timpului, compania a amenajat peste 350.000 mp de spații interioare, pentru clienți cu spații localizate în clădiri precum GlobalWorth Tower Center, Enayaty Medical City, Ana Tower Building, The Mark Building, Green Court Building (B și C), Oregon, Landmark, restaurantul Hotel Sinaia, Hotel Mamaia, Sky Club și altele. Tot Theta s-a ocupat și de realizarea interioarelor pentru terminalul nou al Aeroportului din Otopeni, inclusiv zona de restaurante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.