Deputatul Bogdan Toader a transmis un mesaj emotionant adresat medicului Nicolae Soare, unul dintre cei mai respectabili neurochirurgi din tara.

Doctorul Soare, prin mainile caruia au trecut mii de pacienti, se pensioneaza dupa o lunga cariera la Spitalul Judetean, insa toti cei care l-au cunoscut i-au cerut sa mi ramana in colectivul Spitalului Judetean din Ploiesti pentru cel putin un an, acolo unde nevoia de medici este acuta.

Fostul presedinte al CJ Prahova, Bogdan Toader, si-a manifestat speranta ca dr. Soare va accepta rugamintea de a mai profesa macar un an, felicitandu-l, tototdata, pentru intreaga cariera:

„Domnul doctor Nicolae Soare, îndrăgitul coordonator al secției de Neurochirurgie a Spitalului Județean de Urgență Ploiești, se pensionează luna aceasta.

În ultimii mulți ani, sute de prahoveni (și nu numai) au beneficiat de experiența, profesionalismul și devotamentul medicului Soare în momente extrem de delicate pentru sănătatea lor, reușind să se recupereze și să își reia cursul normal al vieții.

Pentru întreaga carieră a domnului doctor Soare, unul dintre cei mai iubiți și respectați medici din SJUP, mă înclin, îl felicit și îi mulțumesc că a fost în slujba cetățenilor județului nostru!

Sper și eu, alături de personalul spitalului județean, că își va prelungi activitatea măcar cu un an. Indiferent de decizia sa, îi doresc multă sănătate și bucurii împreună cu cei dragi!”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.