Primăria comunei Izvoarele a finalizat recent lucrările de modernizare și asfaltare a unor străzi din comună. Seria investițiilor continuă, așa cum a promis primarul Ioan-Paul Grigore încă din primul mandat. Astfel că, săptămâna aceasta au fost finalizate lucrările de modernizare și asfaltare pe încă două străzi: str. Morii (sat Homoraciu) și str. Rozelor (sat Izvoarele).

Primarul comunei Izvoarele, Ioan-Paul Grigore este implicat activ în modernizarea comunei și ridicarea localității la standarde europene, astfel că pe viitor promite și alte investiții de amploare.

Citiți și Primăria Sinaia anunţă că a demarat acţiunea de demolare a construcţiilor ilegale

,,Prioritate a mandatelor mele, dezvoltarea infrastructurii rutiere comunale continua și în acest an, in pofida situației economico-financiare deficitare pe care o observam cu toții. Astfel că, în aceste zile, am reușit să finalizăm modernizarea a încă două străzi: str. Morii( sat Homoraciu) si str.Rozelor ( sat Izvoarele), în lungime totală de aprox.1.2 km, incluzând tot ceea ce era necesar desfășurării, în bune condiții,  a traficului rutier- terasamente, îmbrăcăminți asfaltice, rigole betonate, apărări de mal cu gabioane și supralargiri. Vă asigur că vom continua până la modernizarea ultimului sector de drumuri din această localitate, atâtea câte or mai fi ele”, a afirmat recent edilul Ioan-Paul Grigore.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.