După un succes răsunător în rândul tinerilor din mediul online, cu o comunitate de mai mult de 10000 de followers pe rețelele sociale, Man’s Universe a deschis magazinul online Universestore.ro, pentru a oferi tinerilor o nouă perspectivă asupra modei și lifestyle în zilele noastre.

Man’s Universe a pornit pe Instagram, unde creatorul a dorit să treacă granițele între sexe și stereotipuri și să ofere tânărului din secolul 21 o platformă de unde să se poată informa despre toate aspectele sexuale ale relațiilor din ziua de astăzi.

Deoarece majoritatea tinerilor sunt curioși despre acest aspect al vieții lor, mai ales în anii adolescenței când aceștia își descoperă sexualitatea, platforma Man’s Universe a dobândit o popularitate imensă într-un timp foarte scurt, în prezent fiind căutată pe Google de mai mult de 10 ori pe zi.

Creatorul Man’s Universe este un tânăr pasionat de fashion, boudoir photography și design grafic ce și-a dorit să combine toate aceste 3 pasiuni într-un singur proiect, luând astfel naștere magazinul online universestore.ro.

Citiți și Toyota Yaris Hybrid o jucărie pentru adulți | Galerie Foto

Man’s Universe a crezut întotdeauna în puterea nonconformismului, însă astăzi, această putere este mai mare ca oricând deoarece mentalitatea colectivă se schimbă într-un mod profund. Sexul trece de la un subiect tabu la o activitate despre care se vorbește liber în toată lumea. Și este mai mult decât o activitate, este un mod de viață. Modul în care lumea percepe sexul și cum se definesc pe ei înșiși este foarte diferit astăzi față de ieri.

După un studiu îndelungat asupra dorințelor și intereselor tinerilor din ziua de astăzi, Universe Store a creat o gamă de produse construită pe tipologia și preferințele acestora din care poți alege, iar pe lângă asta, oportunitatea de a face parte din cea mai cool și rebelă comunitate de pe social media.

Iată gama de produse oferită de Man’s Universe:

– Cadouri trăznite (jucării sexuale, accesorii și jocuri de cărți)
– Hanorace personalizate cu mesaje cool
– Huse pentru telefon (huse anti-shock, huse personalizate, huse de cuplu)
– Jachete din Denim
– Tricouri Funky

Pe universestore.ro poți face cumpărături pentru ați reîmprospăta garderoba sau pentru a oferi un cadou îndrăzneț unei persoane dragi, însă, fiind mai mult decât un magazin online și mai degrabă o comunitate, poți accesa secțiunea de Blog, de unde poți afla o mulțime de informații interesante despre lifestyle, fashion și sex.

Intră în comunitatea noastră și vizitează-ne pe universestore.ro dar și pe conturile noastre de ig: @universe__quotes și universestore.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.