Lista obiectivelor de investiții în rețeaua de apă, canalizare și drumuri finanțate de Ministerul Dezvoltării, prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, a fost finalizată pentru județele Bistrița-Năsăud și Prahova, anunță ministrul Cseke Attila.

Astfel, pe pagina Ministerului Dezvoltării a fost publicată lista investițiilor care vor fi realizate în aceste județe.

Conform criteriilor de selectare, în județul Bistrița-Năsăud, au fost aprobate spre finanțare 85 de obiective de investiții, în valoare totală de 1.027.451.586,96 lei.

În județul Prahova, ministerul va finanța 158 de obiective de investiții, în valoare totală de 1.492.794.607,99 lei.

Citiți și Mai multe vedete din România s-au reunit la lansarea rundei de presale a tokenul COINZIX | GALERIE FOTO

,,203 proiecte pentru sistemele de apă-canal și infrastructura rutieră din Prahova au fost declarate eligibile pentru finanțare prin Programul ”Anghel Saligny”

Se dovedește cât de necesare sunt programele guvernamentale pentru dezvoltarea infrastructurilor locale! Programul Național de Dezvoltare Locală, redenumit Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, vine din nou în sprijinul comunității prahovene!

Din cele 228 de solicitări de finanțare primite din localitățile județului Prahova, 203 au fost declarate eligibile (cu o valoare totală care se apropie de 3 miliarde de lei), iar pentru 158 de proiecte au fost stabilite și alocările bugetare.

Felicit autoritățile locale care au avut pregătite proiecte și le-au depus în timp util pentru obținerea finanțării! Le doresc mult succes și cât mai puține piedici în realizarea acestora!”, a declarat deputatul prahovean, Bogdan Toader.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.