Meciul dintre Petrolul Ploiești și UTA Arad s-a jucat sâmbătă seară, pe Stadionul „Ilie Oană”, în cadrul etapei cu numărul 17 din Superliga, iar prahovenii au învins cu scorul de 2-1.

După o primă repriză fără gol marcat, Petrolul Ploiești a deschis scorul în minutul 52, dintr-un penalty transformat fără problmele de Jair, după un henț în careu comis de către Chindriș.

Citiți și Lupii, lupii cu Arad vor lua punctele instant!

În minutul 67, Irobiso a scăpat de doi adversari în cursa către poartă, l-a evitat și pe portar și a majorat diferența la Ploiești.

UTA Arad a redus din diferență în minutul 76, când mingea a nimerit bara și s-a lovit apoi de Otele.

În urma acestui rezultat, Petrolul Ploiești rămâne pe locul 6 în clasamentul din Superliga, cu 26 de puncte, în timp ce UTA Arad staționează pe locul 15, cu 16 puncte.

Constantin Budescu s-a declarat mulțumit de rezultatul partidei cu UTA Arad. Mijlocașul ploieștenilor a mărturisit că își dorește ca Petrolul să ajungă în play-off și crede că ”Lupii” au șanse reale.

La conferința de presă, Costel Lazar s-a arătat foarte nemulțumit de autoritățile locale subliniind faptul că, clubul traversează o perioadă grea din punct de vedere Financiar. E bătaie de joc! Iau pastile, medicamente, să ținem echipa în Liga 1!” – precizează actualul  președinte al FC Petrolul Ploiești!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.