Un sondaj recent realizat în SUA a scos la iveală faptul că oamenii simt cu adevărat că încep să îmbătrânească la vârsta de 42 de ani, relatează spotmedia.ro 

Aceasta e vârsta la care oamenii încep să observe semnele îmbătrânirii, iar cel mai mult cântăresc durerile articulare (39%), apariţia unor afecţiuni cronice precum hipertensiunea sau diabetul (37%), încetinirea metabolismului (35% ) sau acumularea de greutate (30%).

La sondajul OnePoll au participat 2.000 de americani din eşantioane reprezentative ale generaţiilor Z, Millennials, X şi Baby Boomers. 15% dintre respondenţi au declarat că şi-au dat seama că îmbătrânesc înainte de vârsta de 35 de ani.

Vârsta de 34 de ani a fost percepută de marea majoritate ca fiind culmea sănătății, mai arată sondajul citat de New York Post.

Majoritatea oamenilor, a mai relevat sondajul, încep să facă schimbări în rutina lor de sănătate şi wellness în jurul vârstei de 39 de ani.

Dintre cei care aleg să facă schimbări prin exerciţii fizice regulate şi o alimentaţie mai bună, 61% amână efectuarea schimbărilor timp de 3 – 6 ani, iar 29% până la 2 ani.

Citiți și Povestea lui Dumitru Mociorniță, prahoveanul devenit cel mai important producător de încălțăminte din România interbelică

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.