Lanțul Agroland, cel mai mare lanț de magazine din România specializat pe segmentele de grădinărit, îngrijirea animalelor de companie și hobby farming, inaugurează la Ploiești un magazin MEGA. Cea mai nouă unitate din rețea este situată pe str. Gheorghe Doja, nr. 142.

Conceptul Agroland MEGA este unic în România, a fost lansat în 2017, și se referă la magazine specializate, cu produse dedicate grădinăritului, îngrijirii animalelor de companie și hobby farming-ului, având o suprafață mai mare cu 300% decât magazinele Agroland tradiționale.

Inaugurarea Agroland Mega Ploiești are loc sâmbătă, 19 noiembrie, iar la deschidere, clienții vor beneficia de reduceri de 10% la toate produsele din magazin.

*Ofertă valabilă doar sâmbătă, 19 noiembrie, în magazinul Agroland Mega Ploiești, în limita stocului disponibil. Excepție fac produsele care au deja preț redus.

Citiți și Noiembrie, în raiul Mănăstirii Jercălăi | Galerie Foto

Agroland este o retea mare de magazine din Romania care se ocupa cu productia si comertul de produse agricole.

Agroland a inceput sa isi desfasoare activitatea in anul 1997, dupa ce a fost infiintata la Timisoara. Produsele vandute in magazinele sale sunt destinate in special fermierilor fie ca este vorba despre produse de gradinarit sau de produse pentru cresterea animalelor.

Agroland si-a extins afacerea in toata tara detinand peste 250 de magazine in 28 de judete iar numarul de angajati ajungand la 350 de persoane. La sfarsitul anului 2014, compania a inregistrat o cifra de afaceri care a depasit 20 de milioane de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.