După declarațiile care i-au făcut pe fanii Petrolului să-și pună întrebări cu privire la situația băncii tehnice, antrenorul a transmis că ar fi dispus să lucreze cu Daniel Isăilă, numai în cazul în care nu ar mai avea angajament cu echipa sa de suflet.

53 de partide a adunat Nae Constantin pe banca celor de la Petrolul din mai 2021 până în prezent

27 de partide a câștigat Nae Constantin pe banca Petrolului, în timp ce opt s-au terminat la egalitate

12 meciuri a pierdut Nae Constantin pe banca Petrolului

Cariera de antrenor și-a început-o tot pe banca Petrolului, ca secund în mandatul lui Răzvan Lucescu, în debutul sezonului 2014-2015. A fost, de asemenea, asistentul lui Octavian Grigore, în 2016, la începutul proiectului noului Petrolul, iar între februarie 2017 și iunie 2018 s-a aflat în staff-ul lui Daniel Isăilă, la reprezentativa „U21” a României. Tot cu Isăilă a lucrat, vreme de un sezon (2018-2019) în Arabia Saudită, la Al Hazim, pentru ca prima experiență de antrenor principal să o aibă, la începutul lui 2020, pe banca formației de eșalon trei ACSO Filiași. În ultima ediție de campionat a condus-o, pentru 12 partide, pe ACS Fotbal Comuna Recea, în liga a doua, echipă de care s-a despărțit în pauza de iarnă.

Președintele Petrolului Costel Lazăr  este convins că Nae Constantin va râmâne la Petrolul în ciuda tuturor nemulțumirilor din ultimul timp.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.