Nu există brațe mai puternice decât cele care oferă mângâieri. Poate doar cele care oferă strângeri la piept, făcând ca bătăile inimii să dărâme pereții pieptului, în goana lor spre obrajii destinației.

Nu există priviri mai puternice decât cele călduroase, căci ele își croiesc cel mai ușor drumul către miezul unei inimi.

O privire caldă te poate înduioșa, înainte ca ochii tăi să apuce următoarea clipire. Te poate lăsa mut, nesigur pe propriile gesturi, dar sigur pe ceea ce simți. 

Și cine poate fi mai potrivit pentru toate aceste lucruri, dacă nu omul căruia i-ai pus inima în palme.

Faceți acasă din orice loc și luați iubirea așa cum vă este dată: ca pe o binecuvântare. Priviți în ochii celuilalt și în sufletul acestuia, dar niciodată în gura lumii.

Lumea e rea deseori și destramă, năruie speranțe. Oamenii judecă sau își spun părerea fără să fie întrebați. Îți văd viața ca și când ei ar trăi-o, dar sunt departe de a înțelege-o cu adevărat.

Lăsați lumea să fie rea, căci răul întărește adesea și vă face mai puternici. Întoarceți-vă în brațele omului iubit și închideți ochii.

Trăiți clipă cu clipă, unul pentru celălalt. Trăiți în prezent, păstrați din trecut doar ceea ce este sănătos și construiți-vă un viitor măreț.

Împreună puteți da viață multor visuri, chiar dacă uneori multe dintre ele par de neatins.

Cuprindeți-vă palmele și pășiți în aceeași direcție. Și dacă va fi ca unul să cadă pe drum, să nu se teamă, căci celălalt este acolo să îl ridice!

Citiți și La mia bella Venezia

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.