După cum prezentam în lunile trecute mai multe modele Toyota, atât prietenoase cu șoseaua, dar și capabile să escaladeze munții, acum a venit rândul legendarului Land Cruiser, un SUV veritabil și poate cel mai curajos din gama sa, pe drumuri de munte, prin râuri, dar și foarte stabil pe șosea.

Citiți și Toyota Yaris Cross Hybrid un Crossover demn de escaladat munții, dar și prietenos cu șoseaua | Galerie Foto

Încă de la primul contact pe care l-am avut cu uriașul Land Cruiser, acesta mi-a lăsat impresia unei mașini premium, și, deasupra tuturor, pe străzile înguste ale orașului, dimensiunile impresionante nu mi-au creat probleme în trafic și nici la parcare, datorită camerelor 360° și a sistemului de parcare de ultimă generație.

Interiorul îmbrăcat în piele, dar și elementele din lemn masiv de pe volan și bord, conferă spartanului Land Cruiser alura de eleganță din gama bussines.

Putere și determinare în fiecare linie

Noul Land Cruiser își confirmă reputația cu un nou stil exterior, mai modern și mai robust. Fiecare linie denotă determinare. Capota a fost modelată pentru o mai bună vizibilitate centrală în partea de jos; farurile și deschiderile grilei radiatorului au fost înălțate pentru o mai bună protecție și pentru trecere prin apă mai adâncă.

Off-road sau pe șosea, ești mereu protejat

Land Cruiser este echipat cu Toyota Safety Sense, o suită de tehnologii active de siguranță concepute pentru a preveni sau atenua coliziunile într-o gamă largă de situații ce pot fi întâlnite în trafic. Acestea includ Sistemul de siguranță pre-impact (PCS) cu Detectare pietoni, Cruise Control Adaptiv (ACC), Sistem de avertizare la părăsirea benzii (LDA), Sistem de comutare automată între fază lungă și fază scurtă (AHB) și Sistem de asistență pentru marcaje rutiere (RSA).

Citiți și Toyota Yaris Hybrid o jucărie pentru adulți | Galerie Foto

Gata să cucerească cel mai dificil teren

Traversări de râuri, coborâri pe grohotișuri – Land Cruiserul este legendar pentru capacitatea sa de a face față pe cele mai dure tipuri de teren off-road și de a te aduce înapoi în siguranță.

Niciun alt SUV nu poate oferi această combinație unică de performanțe pe șosea și off-road.

Mașina pe care eu am testat-o, mi-a fost pusă la dispoziție de, TOYOTA PLOIEȘTI by ARENA AUTO 

Strada Ștrandului 60, Ploiești 100189

Program Vânzări:
luni-vineri – 8:30 – 18:00
sâmbătă – 08:30 – 13:00
duminică – închis

Program Service:
luni-vineri – 8:00 – 17:00
sâmbătă – 08:30 – 13:00
duminică – închis

Tel: 0244 544 745 / 0244 544 744

Recepție service: 0752 205 730

E-mail: office@ploiesti.toyota.ro

foto credit și text: Codruț Cojocaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.