în acest an, Ziua Națională a fost sărbătorită la Măgurele prin organizarea unor “activități mesaj”, prin care preșcolarii și elevii din Școala Măgurele au încercat să transmită un mesaj sincer cu privire la cum și-ar dori ei să arate România de azi, dar și România viitorului lor!

România copiilor din Măgurele și felul în care aceștia au înțeles să sărbătorească Ziua Națională a românilor s-a concretizat prin:

– Recunoștința față de generațiile care au creat România Mare s-a manifestat prin realizarea unei expoziții dedicate Eroilor din Măgurele, în cinstea cărora fiecare elev a arborat drapelul național

– parada portului popular la care au participat peste 150 de copii

– transmiterea unui mesaj sincer către locuitorii comunei Măgurele prin adresarea a 340 de scrisori (prin intermediul Poștei romane), cu felicitări realizate de copii

– expoziție de pictură pe linguri din lemn, cu motive naționale si tradiționale

– refacerea inscripțiilor de pe Monumentul Eroilor din Iazu

– realizarea filmului tematic România mea, înseamnă România respectului!

Citiți și Sfântul Apostol Andrei cel întâi chemat, Ocrotitorul României

,,Copiii au nevoie de repere, de oameni care cred că educația este singura unealtă care deschide minți, cărți și inimi pentru prezent și viitor. Copiii au nevoie să trăiască într-o Românie în care să se simtă ACASĂ, o Românie a bunului simț, în care să beneficieze de condiții decente de educație și în care să se simtă în siguranță, o Românie curată și responsabilă, România în care protecția mediului și a animalelor să fie una reală.

Însă, cel mai mult, copiii își doresc o Românie în care să rămână acasă atât ei cât și părinții lor! România copiilor mei este România în care imi doresc să trăiesc și eu!

La multi ani, românilor de acasa dar și din toate colțurile lumii!” director prof. Claudia ILIESCU

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.