Bradul de Crăciun nu ar trebui așezat în casă la voia întâmplării. Regulile Feng Shui te vor ajuta să aduci bunăstarea în casa ta, scrie catine.ro 

În fiecare an, când trebuie să așezi bradul în casă, în cele mai multe cazuri apare o problemă. Trebuie să-i faci loc. Iar acest loc trebuie să îndeplineacsă niște condiții.

Să fie departe de calorifer, dar aproape de geam. Însă mai rar ne gândim care este locul din casă unde trebuie să așezi bradul de Crăciun, pentru a atrage sănătatea și bunăstarea în viața ta.

Locul din casă unde trebuie să așezi bradul de Crăciun. Ce e important să știi

Este imediat luna decembrie și cu siguranță, începem deja să ne gândim cum vom pregăti sărbătorile. În magazine au apărut deja decorațiunile pentru pomul de iarnă, iar colindele au început deja să se facă auzite în unele locuri.

Poate te-ai gândit deja unde ai să-i faci loc pomului de Crăciun, pentru ca totul să fie pregătit odată ce termini curățenia generală.

Ce culoare ar trebui să folosești la împodobirea bradului

Dar înainte de asta, specialiștii ne recomandă să urmărim câteva sfaturi Feng Shui.  Acestea ar trebui urmate pentru a atrage în viața noastră bunăstare și sănătate, notează panoramaweb.com.mx.

Citiți și Campania națională ”Fii erou, fă un cadou!” – Ploiești, 5-9 decembrie 2022

Pentru ca tu si familia ta să te bucuri de sănătate în 2023, nu este suficient să așezi bradul într-un loc anume. Este important și să alegi bine culorile decorațiunilor.

Potrivit Feng Shui, tonurile predominante în decorul acestui sezon din casa ta ar trebui să fie verde, roșu și auriu. În acest fel vei atrage sănătate și prosperitate în casa ta.

De asemenea, bradul de Crăciun ar trebui să fie verde. Sau cel puțin acest ton să fie cel predominant, pentru a intări energiile bune.

Locul din casă unde trebuie să așezi bradul de Crăciun

Știi deja ce culoare ar trebui să alegi ornamentele, dar asta nu este tot. Acum ar trebui să afli care este cel mai bun loc în care să așezi bradul de Crăciun, pentru o sănătate fizică excelentă în 2023.

Potrivit Feng Shui, pentru ca bolile să fie departe de casa noastră, trebuie să punem bradul în partea de est a casei.

Așa că identifică acest loc în casa ta și lasă un spațiu liber acolo. Fără mobilă, pentru ca acesta să fie ocupat de acest „prieten uriaș” verde.

Cu acest ritual simplu, sănătatea bună va intra în viața ta și a tuturor celor dragi. Iată că locul din casă unde trebuie să așezi bradul de Crăciun nu e greu de identificat. Însă trebuie să ții cont de el.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.